torsdag 28 november 2013

Vårt boende och inte en poserande lillebror

Kolla utsikten från vårt boende i New York. Ja Fredrik, Mattias bror, är singel om ni undrar. Ni som hann se bilden hade tur men nu är den borta efter önskemål :) 



onsdag 27 november 2013

Bröllopsbilder

Nu har jag börjat att samla ihop bröllopsbilder, som jag har tagit, under en flik. Den heter titta på mina bröllopsbilder?

Det är vanlig fråga jag får från mina kunder. Om jag har mina bloggade bröllop samlade. De vill ju såklart kika på mina bilder och så många som möjligt. Så snart ligger alla där :)




Iveskär plus Benne i New York

Hemma igen efter en fantastisk resa i New York. En liten preview på några bilder. Idag är ingen dag då  det ska redigeras bilder:) 


TACK Rolle för en underbar resa! 
TACK Kitte och Bengan för att ni tog hand om våra tjejer. 


onsdag 20 november 2013

New York here we come!

Så. Imorgon åker vi till New York. Mattias, Jag, Fredrik, Rolle och Helen. Barnen är hemma med Kitte och Bengan. Vilka svärföräldrar jag har. Antagligen de bästa. Faktiskt. En bjuder på resa och en tar ledigt för att ta hand om barnen. 

Som vanligt känns det olustigt att lämna barnen. När vi är hemma i vardagen önskar jag att vi skulle få åka iväg utan barnen. Tänk vad skönt säger jag till Mattias. -Att åka iväg helt själva. Nu ska vi det och jag saknar dem redan trots att det bara är 10 minuter sedan jag pussade och kramade dem. Man är knäpp. 

Men imorgon kl 07.30 sitter vi på Landvetter och då ska jag njuta. Njuta av ledigheten och njuta av att slippa ta ansvar. 

Följ mig på Instagram (Fridaiveskar) om ni är nyfikna på vad vi pysslar med i New York.






tisdag 19 november 2013

Två febriga tjejer

Efter en hel feberfri dag igår så kom Neas feber tillbaka inatt 40,5 plus att My fick tillbaka sin. Stackars mina tjejer. Nu sover båda. Hoppas att det snabbt går över. Flera barn på både Neas och Mys dagis har feber så det är något som går. 


Bilder från vårt kök i Sköna hem


Om ni inte lyckades hitta vårt kök i Sköna hem när tidningen fanns i butik så visar jag er några bilder som Rebecca Martyn har tagit. Köket är från Ballingslöv

Tolixpallar, kopparspottar, drinkvagn i koppar, kyl, frys och vinkyl från Siemens
Hemmagjorda hängandes svarta spottar

Kitchen aid, Nespresso och vinkyl
Antika trälådor
Drinkvagn i koppar






tisdag 12 november 2013

Feber

Lilla Nea har feber så idag har jag och Mattias vabbat halva dagen var. Rätt smidigt att kunna dela på dagen så att man inte behöver komma så mycket efter på jobbet. Vi är inne i en period där vi har rätt mycket att göra dessutom. Att jag ligger efter i bloggandet har ni säkert förstått. Men tiden räcker inte till. Då blir bloggen minst prioriterad. Tyvärr. 

I alla fall. Här är några bilder från en fotografering som jag gjorde för några veckor sedan. I helgen har jag fyra fotograferingar inbokade. Varav ett är mina egna barn. Vi ska fota julkorten för iår tänkte jag:) 


söndag 3 november 2013

Bröllopsdukning på Stora Holms Säteri i Göteborg

 Behöver ni inspiration till ert bröllop? Jag vet när jag själv höll på med att planera Mattias och mitt bröllop så fanns det många tankar. Jag tänkte mycket på vilket färgtema vi skulle ha. Inbjudningarna skulle återspeglas i dukningen. Likaså skulle brudbukett och blommorna på borden matcha. Allt skulle ha en röd tråd. Ett bröllop som verkligen hade en röd tråd är Karoline och Patrics. Karoline hade gjort ett fantastiskt jobb inne i deras festlokal. Alla detaljer som fanns. Som flera hundra svarta fjädrar hängandes i taket. Ovanpå ett skåp satt en kråka utanför sin bur. Flera böcker och massor av vackra vaser på borden fyllda med blommor. Gästernas namn skrivna på ett utrivna blad. Menyn skriven med griffelfärg inramad i en gammal ram. Jag är imponerad. Jag tror att jag har mött min överman i att pyssla :)

Sedan vill jag även tipsa till er som inte hittat en lokal att ha festen/middagen i ännu. Denna fina ligger på Stora Holms Säteri i Göteborg på Hisingen. Där kan man också hyra en lokal för sin vigsel.
Hundratals fjädrar i taket på Stora Holms Säteri



Ser ni kråkan uppe till höger ovanpå skåpet? Dukning på Stora Holm Säteri. Spetsdukar på träbord och vita stolar. 




Vacker festlokal på Stora Holms Säteri. Öppet kök för gästerna att kunna se kockarna laga mat. 


Böcker på borden som dukning bland antika vasar och blommor från ängen. 

En loungedel som fick köras dit med lastbil. De finns alltså inte på Stora Holm Säteri.