onsdag 31 juli 2013

Camping Wulfenerhals i Tyskland

Campingen som vi var på heter Wulfenerhals. Det var en väldigt fin camping med pool, strand, restauranger, barnaktiviteter, minidisco och fitnesscenter. Som vanligt älskade barnen det och jag tror att det endast var en sur min på hela resan och det var när vi packade ihop tältet för att åka hemåt. Det fanns ett stort cirkustält i mitten av campingen där de hade aktiviteter för barnen. De kunde pyssla, hoppa i studsborg, rita, klättra och busa. Lite som ett lek och busland men inte så stort. Dessutom hade de en jättestor lekpark samt ponnyridning. Jag menar, hur ska ens barnen kunna bli arga på en sådan camping?! 

Det fanns även aktiviteter för de vuxna. Diverse uppträdanden i ett annat större tält, olika gymklasser såsom rumba, pilates och bågskytte. Vi testade dock inte på detta utan istället sprang vi två gånger. Alltid något.

Vi grillade varje kväll. Olika kött med samma tillbehör. Grönsaker som Rolle inte gillade. Det fick vi reda på kvällen innan de skulle lämna oss för att åka till Bulgarien. Då fick han potatissallad. 

Nästa år funderar vi på att ta samma camping igen. Det enda negativa var en tysk som mitt i natten på fyllan tjatade om currywurst mit pommes. Det störde min mammas sömn så dagen efter gav hon igen genom att smälla med tältpinnarna utanför deras tält. Sen hade vi ett litet problem med måsarna som snodde Mattias grillpensel första kvällen. Inte nog med det. Det tog även hans köttbit den andra kvällen samt bajsade två gånger på Johan. Annars var det bra. 

Vädret visade sig från sin bästa sida. Varje år har det regnat och vi har varit tvungna att gräva vallgravar runt tältet och försöka skydda oss under presenning. Men iår inte en droppe regn. Första gången på sex år. Det tackar vi för!


2 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder :-) längtar tillbaka!! Vad kul vi hade :-) /Andrea

    SvaraRadera
  2. Håller med syster! Roligt som attan var det!

    SvaraRadera