söndag 17 april 2011

Sovmorgon

Igår sov My till 08.00. Idag sov hon till 07.45. Jag är minst sagt nöjd med detta upplägg. Hon får gärna sova så om helgerna från och med nu. Men som vanligt gäller det att ta vara på dessa små guldkorn. Nästa helg kan det vara andra tider igen.

Igår tog vi en runda i Haga och Linne för att titta och test sitta stolar till köket. Vi var inne på Eames chair för ett tag sedan men efter att ha pratat med Jeanette så var det nya bud. Hon gav oss ovärderliga tips på hur vi skulle tänka och konkreta tips på flertalet stolar. Nu är vi istället inne på 6 stycken Wood och 2 stycken karmstolar Gästis från Gärsnäs. Alla i vaxad bok och ljust skinn på karmstolarna. De är hur fina som helst och de blir bara snyggare med åren. Vi tackar Jeanette för råden:)

Det blev en spontan kväll med Tom, Maria och Liv. Vi åkte till dem vid 6-tiden och fick mumsa på kräftor, räkor, paj, löjrom och en chokladfondant med glass och varma hallon till efterrätt. Snacka om spontan mat?! Eller inte:) Underbar mat och som vanligt underbart sällskap. Hemma klockan 00.30 och som sagt sovmorgon idag. Bra helg!

Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar