måndag 20 augusti 2012

Mjällby Kyrka och vigsel

Nu fortsätter min historia om bröllopet.

Vi börjar med kyrkan (måste ju ta det innan festen). Vi hade tre tärnor och tre bestmen. Tärnorna var Jossan, Emma och Sanna. Emma och Sanna är mina två systrar. Bestmen var Joel, Tom och Fredrik. Fredrik är Mattias lillebror. Dessa gick in efter oss i kyrkan. 

Jossan och Lisa sjöng Evighet för oss i kyrkan. Denna låt kan ni höra HÄR. Sedan sjöng Maria Knutsson en låt. Vi hade önskat Time after Time med Eva Cassidy men tyvärr hade Maria inte tid att öva in den men vi fick en annan bra låt. Jag hade glömt att berätta det för Mattias så han blev förvånad inne i kyrkan, hahaha... 

Vi gick ut till Rosanna som Toto gjort. Mattias är ett STORT Toto fan så det kändes rätt att gå ut ur kyrkan till denna låt. Det satte även stämningen som skulle komma på festen. Vi gick in i skrubben, som prästen kallade det, och gömde oss. 

Fina strutar med rosblad delades ut, (Maria som gjort dessa) till gästerna som ställde sig redo utanför kyrkdörrarna. Vi hörde att Joel höjde stämningen genom att fråga om gästerna var redo. De var de verkligen. Ett högt JAAAAA ropades. Vi gick ut och folk hurrade, klappade och visslade. Vi ville inte att folk skulle vara tysta och bara titta på oss utan vi ville ha jubel:) Såklart! 

Alla bilder har duktiga Lina tagit. 





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar