lördag 14 april 2012

Görans 60 års dag

Dagarna två firades i Stockholm. En himla massa hemliga planeringar veckor och dagar innan. Vi tog ett flyg upp till Stockholm vilket givetvis var hemligt. Vi träffade Jeanette, Mattias brors tjej, och Johannes på Urban Deli. Där åt vi god mat och drack öl. Sedan gick vi vidare hem till Jeanette och drack skumpa. Vi var väldigt nervösa över att detta skulle komma ut då mamma och Göran också var i Stockholm.

Torsdag förmiddag var vi på hotellrummet och väntade och väntade och väntade. Göran blev hämtad av vår kompis Johannes som är polis. Johannes samt två poliskompisar ringde efter Göran inne på hotellet. När Göran kom frågandes ner till receptionen för att se vilken/vilka det var som sökte honom stod dessa polismän där. De berättade om bedrägeri på en restaurang där Görans namn hade varit med. Han fick snällt följa med polisbilen. Stackars Göran. Han var nog lite chockad.

Efter en runda i Stockholms city blev han följd till vårt hotell. Där stod vi och flinade eller rent av skrattade. Han fick skölja ner sin nervositet med Bollinger. Han tyckte givetvis att detta var mycket kul, i efterhand:)

Vi avslutade Görans födelsedag med en mycket god middag på Eriks bakfika. Vilka roliga dagar vi har haft och så skönt att få göra något annat än att vara mamma:) 


Tyvärr inga kvalitetsbilder då jag bara hade med den lilla kameran.


BollingerGörans presentInslagenMattias slappar i sängen
Mamma är på väg in till hotelletInne på mamma och Görans rumGöran gör en Nespresso på rummetProdukter som jag hoppas att de tog med sig hem:) 
Görans present från mamma. Sonos:) Enda bilden på mig, haha..Ostron till förrättTorsk till huvudrätt

Skålar i champagne

1 kommentar:

  1. Det var mycket roligt, och lär aldrig glömmas. Ett minne för livet. Tack Frida o Mattias

    SvaraRadera