torsdag 21 juni 2012

Bar

Mr Iveskär har byggt en bar. Den är fantastisk. Han vill klä den i svart tyg och ha rött neon på. Jag älskar den som den är. Vad röstar ni för? Ev sätta en ljusslinga mellan stolparna. Jeanette du som är design mästaren, vad tycker du?

5 kommentarer:

  1. N är skitsnygg, men varför inte svart och gult tyg. Toppen tycker jag. Med guldstjärnor runt om i kanterna.

    SvaraRadera
  2. Hej
    Baren är fin som den är:)
    Nu till en annan fråga. Har förstått att du liksom jag är mycket för rutiner. Hur gör ni med era barn (särskilt Nea) när ni ska bort på kvällen? Lägger ni dem på plats? Känns som att man måste bryta rutinerna ibland, och särskilt på sommaren annars kan man ju inte ha något socialt liv alls, men jobbigt när man inte kan förklara för det lilla barnet varför det blir som det blir. Kram och tack för att du bloggar!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    När är borta hos vänner försöker vi lägga Nea i sin vagn eller så lånar vi en resesäng. Så får hon sova i den på sin vanlig tid. Hon har ingen behållning av att vara uppe längre. Åker/går/kör vi hem på natten så blir det till att dra upp henne och tyvärr blir hon väckt men då får det bli så. Precis som du säger vill man vara social:) My får vara uppe lite längre när vi är borta fast det är först nu som vi gått med på det. Annars har hon alltid fått lägga sig på sin vanliga tid borta. Vilket alltid har gått bra:)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Inget tyg för gudarnas skull! Lite tidrörs vertikala brädor som front kanske?! En tårtpapperslina/gilang mellan stolparna? Bra jobbat!
    Nettan Bettan

    SvaraRadera
  5. Tidsrör= rustikt enligt T9. Haha

    SvaraRadera