tisdag 12 mars 2013

Vi byter doktor

Så. Nu har vi fått fler resultat från Neas avföringsprov. Det visade sig att det var även bakterier i det. Så virus och bakterier samtidigt. Stackars stackars barn. Så många gånger vi ringt 1177 och även vårdcentral där de hävdat att det är magsjuka. Alla är sjuka nu är det svar vi fått. Resultatet pratades in på mitt mobilsvar annars hade jag nog skällt på dem. Att en liten tjej på 1,5 år ska behöva gå med diarrér och ibland även kräkningar sedan i januari. Med ont i magen och i illröd i rumpan. Från och med nu är jag doktorn i huset. Mammahjärtat har oftast aldrig fel. I bilen hem från jobbet idag kom tårarna för Nea och för all oro jag haft sedan i januari.

My har haft feber idag men inte lika hög. Den var uppe i 39,2 som mest. Inatt eller imorgon ska det inte komma någon feber alls annars får vi åka till vårdcentral igen imorgon. Om nu febern håller sig borta så ska hon ändå in på kontroll igen på torsdag eftersom hon hade så högt värde på snabbsänkan. De vill följa upp det. Skönt.

Ikväll har vi faktiskt ätit middag. Det har vi inte gjort sedan i fredags. Varken jag eller Mattias har orkat fixa med något efter vi fått barnen i säng. Inte ens en rutten macka. Nu hoppas vi på en feberfri natt och på att vi ska få sova. Det var ett tag sedan kan jag säga.

3 kommentarer:

 1. Åh Frida, lider med er. Hoppas hoppas hoppas verkligen att tjejerna får den behandling och hjälp de behöver nu så ni får lite andrum och lugn.
  Massor med styrkekramar
  Ida

  SvaraRadera
 2. Hur går det för er? Hoppas det har blivit bättre med både My och Nea, de små söta liven.
  Mammahjärtat lider när de små är sjuka, man vänder ut och in på sig själv. OCH mammans magkänsla är inte att leka med, för den säger oftast rätt!! Bra att du står på dig och äntligen har ni fått hjälp!
  Varm krya på er kram

  SvaraRadera