tisdag 3 april 2012

Forticils till ögonfransarna


Ikväll börjar jag att lägga Forticils på mina ögonfransar. Det är som en genomskinlig mascara som borstas på. (Neu lash lägger man som en eyeliner på ögat.) Men nu är det alltså en borste som ska fördela fransnäringen. Det står volume and length på förpackningen. Alltid spännande att testa nya produkter. Låt oss nu se vad denna kan göra för mina fransar:)

5 kommentarer:

  1. Hej Frida,

    Vad tycker du om Forticils? Har du sett något resultat? Jag använde Neulash och fick superlånga fransar men fick den där hemska röda "linjen" längs med fransraden och tappade till slut alla fransar så jag funderar på något som är lite mer skonsamt för ögonen, som Forticils.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej hej,

      Jag blev oxå lite röd längs ögongloben i början när jag använde neulash. Det har jag inte fått med Forticils. Dock har jag varit dålig på att använda produkten som man bör. Det är först senaste veckan som jag tagit på morgon och kväll (fast det kanske man inte ska). Min syster som använt den längre sa att fransarna blir inte lika långa men de upplevs lite tätare och lite längre (dock inte neulash resultat). Jag får helt enkelt återkomma med resultat längre fram;)

      /Frida

      Radera
  2. Tack för svaret! :) Jag har nu beställt Forticils. Jag kan nästan tycka att fransarna blev alldeles för långa med Neulash, dom spretade ju åt alla håll till slut ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Återkom gärna med resultatet:)

      Radera
    2. Det ska jag göra :) På Baresso står det att man ska applicera Forticils både morgon och kväll så du behöver inte vara orolig :)

      Radera