fredag 6 juli 2012

Hjuvik bad och lounge

Godmorgon! 

Igår var vi och badade. Eller ja, barnen doppade fötterna för det var endel tång och alger i vattnet. De tyckte att det var rätt mysigt efter tag ändå och slängde algerna omkring sig. Sedan blev det glass och kaffe på Hjuviks lounge och till de stora barnens förtjusning tog Joel med dem till lekparken. De små fick följa med hem till Jossan för att bada i poolen på altanen vilket de älskade. Vattnet yrde omkring dem medan de kröp, stod och slängde sig i poolen. 

Kvällen avslutades med champagne, vitt vin och en helt fantastik fisksoppa och godaste efterrätten ever enligt Mattias. Det är nästan det enda i efterrättsväg han äter, pecannötglass:) (lakritsglass går bra också).

Idag blir det Marsstrand för hela ligan. Vi ska besöka Tom, Maria och Liv som har bott på den där finfina båten hela veckan:) Mattias ska jobba på ön fram till 18 och sen blir det gemensam middag. Jag såg på tv att det skulle regna?! Hoppas inte.






















































5 kommentarer:

  1. Diggar din blogg Frida. Inspirerande, snygg och rolig:) Tummen upp! Ha en fortsatt dejlig sommar i njutnigens tecken. Kram Ida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina! Jag blir så glad att få höra sådant och mer taggad till att skriva:) ha en fin sommar! Kram

      Radera
  2. Vilka underbara kort du tar!! Jag kan inte sluta titta på dem :) Så söta tjejerna är i sina baddräkter. Kram Tessan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vad kul att du tycker det:) jag älskar ju att ta kort men man vet ju aldrig vad alla andra tycker om bilderna. Speciellt när jag ibland faktiskt lägger manken till och vill få till de där speciella. Kram

      Radera