fredag 3 juni 2011

Ännu en "fixar" dag

Nu är vi hemma efter en lång dag. Vi har köpt badrumslampor, som ska sitta ovan speglarna, i en butik i Linne. Vi har köpt höga skåp till badrummet för att ha handdukar i, skåp till groventren, hyllor till kök och till vår garderob, på Ikea. Vi har hämtat lamporna som vi köpt på blocket. Vi har köpt lister, (130 meter), glödlampor, dimmrar, färg och penslar och kopparstång till garderoben på Hornbach. Vi åkte klockan 10 och var framme vid huset klockan 17. Trots detta hann vi inte med allt ändå.

Kitte, Bengan och My kom med korv och dricka. Joel, Jossan och Lykke kom med mer grillmat och dricka. Tur att vi har dem:) Tack snälla!

Grabbarna inkl en granne drog jacuzzin upp för en hemmagjord ramp genom vår balkong eftersom den inte gick upp för trappan inne i huset. Jag vågade inte ens titta men det gick bra. En rolig syn kan jag lova:)

Imorgon ska jag bygga ihop alla platta paket från Ikea:) Jag ska även måla Mys säng och alla hyllor. Mattias ska sätta upp skåpen jag bygger ihop. Bengan och Kitte kommer ut imorgon när Bengan slutat jobbet för att hjälpa till med badrumsinredning. My får stanna hemma med Kitte på dagen så vi kan köra på. Allt tar längre tid än vad man tror.

Det roligaste är att vi inte har packat ner någonting i lägenheten, haha.. Jag tror att vi får packa hela söndagskvällen samt försöka köpa inredning till garderoben i hallen. För på måndag blir det golvläggning igen samt sätta fast lister och dörrfoder. När allt golv är lagt ska vi städa hela huset rejält. Det är så mycket byggdamm där nu. Sedan ska vi olja golvet innan vi kan flytta in. Men planen är fortfarande nästa helg:) Intensiva dagar. Men ikväll mår jag mycket bättre. Jag har ätit bättre och inte burit så mycket. Det känns verkligen i kroppen nu att jag är gravid. Ont i ryggen och foglossning, svullna fötter och dålig hållning. Å jag vet, det blir inte bättre;)

Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar